tisdag 29 oktober 2019

Kiara imponerar i andra raka

Hej alla

Ja vad säger man om den här donnan som gör allt så rätt och så enkelt på tävlingsbanan. Precis på det sätt som åtminstone jag har tänkt att om jag någonsin ska ha en häst till start som 2-åring så ska den fungera som Kiara och göra jobbet på ett avspänt och oansträngt sätt. Hon verkar enligt Olle totalt oberörd efter loppen och kastar sig över maten när hon kommer hem igen. Nu är det bara ett lopp kvar den här säsongen dit hon kommer att anmälas, vilket blir på Solvalla 26 november där hon kommer att stå perfekt inne på sina 55 000 kr mot tillägget vid 60 000 kr, men som vanligt kommer Olle att bevaka motståndet in i det sista. Ingen start här och hon får en välförtjänt vila innan vinterträningen tar vid inför den ack så spännande 3-årssäsongen. Knappt man kan bärga sig.

Loppet

Åttmann startar nu kommande lördag på Romme där han står rätt bra inne på pengar i loppet som är stängt vid 100 000 kr och där han drog spår 5 bakom vingen. Vi får se hur han funkar den här gången men oavsett det så ska han på halskontroll onsdagen efter för att utreda om han eventuellt har något problem med den.

Startlista

För Insiders del så pågår förberedelserna för fullt med att lösa de logistiska knutar som uppkommer vid utlandsstarter med veterinärintyg, exportblanketter, övernattningar mm. Det låter på Olle som att det börjar klarna mer och mer så nästa vecka är det bara att lasta bussen och kasta loss mot Montegiorgio för ett riktigt äventyr oavsett hur tävlingarna slutar. Som jag nämnde tidigare så kommer Italienaren Sergio att berätta lite om vad som väntar där nere och där ni som deltar i stallträffen kan ställa lite frågor också. Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans då.


På återhörande

Uffe



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar