tisdag 8 oktober 2019

ingen framgång på Åland

Hej alla

Ja, som jag skrev tidigare så måste man passera mållinjen innan segerchecken kan skrivas ut vilket blev extra tydligt denna gång när jag trodde att Insider på papperet stod med minst två fötter i mål. Men med skor runt om och en under regn lite besvärlig bana, så lyckades han inte stå emot två av konkurrenterna vilket väl ändå var en liten besvikelse. Hästen ska gås igenom av veterinär i morgon onsdag så får vi ta det därifrån med fortsättningen. Finns ju inte så mycket lopp åt honom med max 1640 och auto så vi får se vad det kan bli nästa gång.

För egen del så så räddade Kiara verkligen helgen med sin fantastiska prestation vid tävlingsdebuten på Rättvik i fredags. Olle lät riktigt imponerad och då inte minst av hur oberörd hon verkade efter loppet och så även vid hemkomsten då hon kastade sig över maten. Om allt är som det ska med henne så kan det bli en start på Bollnäs 18 oktober i ett lopp öppet för alla 2-åriga hästar men med fördelen att två dagar senare körs storloppet Svampen på Örebro vilket säkert drar till sig de "värsta" hästarna plus att man samtidigt kör consolation för hästar som inte kom med i finalen. Det är öppen anmälan till Bollnäs så Olle kommer säkert att känna av de anmälda hästarnas kapacitet så gott det går innan hon blir definitivt anmäld.

Seger Rättvik

Åttmann var anmäld till ett 4-åringslopp med fördel ston på Romme nu på fredag men föll bort där då Olle lagt in spårförbehåll. Det kommer säkert fler lopp framöver för honom så får vi se vart det blir.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar