måndag 14 oktober 2019

Kiara avstår, Insider uppsmord och Åttmann startar

Hej alla

Vid genomgången av Insider förra veckan så hittade veterinären lite ansträngda leder som behövde  smörjning. Han behandlades med 14-dagars preparat och kan starta från och med nästa torsdag så får vi se vad Olle kan hitta på för lämpligt lopp åt honom.

Ni kan nu se en ihopklippt sammanfattning av den filminspelning som gjordes ute hos Olle inför TV-programmet "Bli vän med V75"

Kiara var ju anmäld till ett 2-åringslopp på Bollnäs kommande fredag men det blev tyvärr lite onödigt bra konkurrenter bland de endast 5 hästar som till slut kom till start. Olle vill så klart ge henne så bra förutsättningar som möjligt inför varje start hon gör i år. Varje 2-årsstart räknas ju lite som bonus för henne och är inget som kommer att ske till varje pris. Förhoppningsvis kommer det fler lämpliga lopp längre fram åt drottningen.

Åttmann är nu anmäld till ett lopp på Rättvik nästa måndag 21 oktober där han kommer att starta från 20 meters tillägg över 1640 meter. Deadline för anmälan är i morgon klockan 09.00. Han gör det ju bra mest varje gång och gick senast som femma, under "drömgränsen" 1.30 på 1.29,8 volt över 2140 meter. Han har ju en hel del utveckling kvar i sin kropp och det skulle ju sitta fint med en seger äntligen. Kanske på Rättvik?

Startlista

Jag kommer inom några dagar att skicka ut ett mail till samtliga SCB:are om den stallträff vi kommer att ha torsdag 31 oktober. Vi kommer att umgås i travets härliga anda och ett speciellt SCB-system på kvällens streckspel V5 kommer att snickras ihop och erbjudas till alla deltagare


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar