onsdag 23 oktober 2019

Åttmann nytt rekord, Kiara ny start

Hej alla

Ja nog är han matnyttig i alla fall vår Åttmann som för andra starten i rad går nytt rekord, denna gång på Rättvik. Och tjänat pengar har han gjort i samtliga starter förutom 3 av totalt 19. Har haft lite svårt att sätta pricken över i och Olle har varit inne på att det kan vara något med halsen som spökar för hästen. Han ska nu boka tid hos halsspecialisten Anders Ekfalk där man kan kan kontrollera halsen under ansträngning vilket då kan tala om att allt är bra, eller dåligt. Bra att veta oavsett svar.

Kiara är nu anmäld och klar för sin andra start vilket blir på Eskilstuna nu på måndag. På papperet ser hon ut att matcha konkurrenterna ganska bra men i dom här loppen kan det alltid dyka upp någon "dark horse". Spår 5 i volten klarar hon nog ganska säkert. Spännande blir det att se henne på tävlingsbanan igen!

Startlista

Mailet om stallträffen har nu gått ut till samtliga SCB:are men om du inte har fått det så hör av dig till mig på linulf7613@gmail.com. Svara gärna så snart ni vet att ni kommer att delta.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar