söndag 2 juni 2019

Östersund x 2

Hej alla

Nästa helg bär det av till Östersund där Insider är tänkt att starta i ett försök till Silverdivisionen, alltså samma upplägg som i fjol då han också kom från seger i Speedracet och var trea. Det har nu blivit totalt 18 sköna segrar för vår hjälte så här långt och man minns kanske lite speciellt hans första seger på Rättvik i den tredje starten 2013 (bilden) som blev startskottet för många härliga upplevelser. Anmälan senast 12.00 idag och listan klar mot kvällen.

Om ni inte redan sett det så ligger det nu en tredje (och sista) film med material från Speedracet ute.

Även Åttmann är tänkt att åka med till Östersund där det finns lopp åt honom både fredag och lördag vilket passar både och då Olle ändå har starthäst även under fredagen i form av Nordby Kuling. Olle kan där välja fram till 12.00 idag vilket han ska ut i. Åttmann gjorde en hyfsad insats utan att direkt glänsa som sexa på Rättvik från ett ganska svårt utgångsläge. Vi får hoppas på lite bättre spår denna gång. Väljer han fredagsstart så är den anmälan i morgon vid 9.00.

Kiara ska återigen ut i ett Babyrace (det är mycket race nu) på Gävle kommande tisdag när man kör breddlopp. Som jag nämnde tidigare så blir det Robert Wilhelmsson som styr även den här gången. Blir roligt att se denna sköna dam på tävlingsbanan igen.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar