tisdag 28 maj 2019

Succé på TV också!

Hej alla

Ni som inte såg TV-sändningen från Speedracet får nu chansen att se den ihopklippta versionen som jag lagt ut. Snacka om att vår häst var i fokus från början till slut. Riktigt häftigt!




Allt verkar bra med Insider så här ett par dagar efter urladdningen och planen är nu att han startar i Silverdivisionen på Östersund lördag den 8 juni. Han har ju lite revansch att utkräva därifrån med tanke på den galopperande favoriten, en viss Nobel Amok, som var i vägen för Insider mest hela upploppet ner. Han var ju ändå trea i mål men minst ett andrapris gick upp i rök den dan.

På fredag kör man lunchtävlingar på Gävle med första start kl. 12.45 och då är det aviserat att vår Insider ska hyllas för Speedracesegern på Solvalla och det kommer att ske efter lopp 5. Har ni möjlighet så kom upp till banan och var med på det. Vi brukar ju vara duktiga på att fylla vinnarcirklarna!

I morgon onsdag får vi hålla tummarna för Åttmann som startar på Rättvik sent på kvällskröken efter 22. Inte så bra utgångsläge med bakspår på tillägg över kort distans men större under har hänt på landets travbanor.

Det lät positivt att Kiara ska kunna komma med vid nästa Babyrace som Gävle kör tisdag den 4 juni. Babyracet har då idealtiden 1.40 och det lät som att Robert Wilhelmsson (han var riktigt förtjust i henne) åter får chansen bakom vår nya talang. Roligt bara att få se henne på banan under lite tävlingsmässiga förhållanden tills det är dags för allvar nästa år.


På återhörande

Uffe

1 kommentar: