tisdag 4 juni 2019

Sämsta spåret

Hej alla

Ingen tur med lottningen för Insider denna gång på Östersund med ett åttonde spår bakom vingen men som vanligt är det bara att gilla läget och göra det bästa därifrån. Att han kan spetsa från det spåret har han ju visat mer än en gång men problemet är att han kan få offra lite väl mycket för att ta sig dit. Det kan ju dyka upp fler alternativ på vägen framåt så inget är spikat på förhand. Återigen så är Bergharns Nobel Amok med i loppet och det har ju hitintills inte varit det minsta plus för Insiders del då den hästen bara varit i vägen varje gång. Som vanligt i de här sammanhangen så är det bara bra hästar att tampas med men känslan är nog att Insider närmar sig toppformen efter den heroiska insatsen i Speedracet. Vi håller tummarna!

Hålla tummarna får vi göra även för Åttmann som startar i dagens sista lopp över 1640 meter. Den här gången startar han från spår 2 på startvolten så får vi se om han kan stå emot när tilläggshästarna kommer farande. Spännande blir det i alla fall!

I kväll är det Babyrace för Kiara så ni som kan, ta er upp till banan och heja fram henne och körande Robert Wilhelmsson. Starten går 18.00


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar