måndag 17 juni 2019

Insider behandlad

Hej alla

I förra veckan åkte Olle ner med Insider till veterinär Nicholas i Strängnästrakten för en genomgång av hästen efter att han visat sig rejält ofräsch efter starten på Östersund. Han visade hälta i bägge frambenen och veterinären rekommenderade 28 dagars preparat för att få honom "på banan" igen. Inget att fundera över trots att det skrinlägger planen på att starta i jubileumsloppet på Arvika 5 juli. Nummer ett är ju att ha en frisk och fräsch häst när det blir dags att starta nästa gång. Det kommer fler lopp!

Fler lopp är just vad Åttmann har framför sig. Med början i morgon på Bergsåker där han startar från spår 4 på tilläggsvolten i ett lopp över 1640 meters grunddistans. STARTLISTA B. Redan på lördag är han med i ett lopp på Rättvik där han återigen startar från tilläggsvolten men denna gång från spår 6 över medeldistans. STARTLISTA Rä. Det blir spännande att se vad han kan få med sig efter den fina insatsen som tvåa på Östersund.

Om någon i SCB skulle tänkas vara intresserad att äga del i ett lovande 2-årigt kallblod så håller Olle på att lägga upp en deal om detta via Easy KB. Hästen har gjort ett besök på banan och Olle lät helt lyrisk över hur han skötte detta, bitvis i farter under premiespannet (1.55 - 2.10). Sluggo Tabac som han heter kommer att gå premielopp på Gävle 27 juni. Se annonsen nedan


På återhörande

Uffe



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar