tisdag 5 maj 2020

Förbehåll och skitspår

Hej alla

För andra gången efter senaste starten är Kiara anmäld bland nio hästar men med förbehåll för spår 7 och 8. Anmälan idag till Romme på måndag 11 maj och återigen drar hon ett av de spåren och kommer inte med. Känns ju som maximalt oflyt men det är bara att leta vidare i propparna så ska det väl kunna funka nästa gång?!

Åttmann däremot hade endast spår 11 och 12 som förbehåll och att han då lyckades få ett spår 8 bakom bilen blev väl ingen större överraskning med tanke på det rådande oflytet. Åttmann gick ett jobb i onsdags som mentor till 2-årige talangen Lamborghini C.Boko där han såg riktigt fin ut i Anna Eks händer vilket gjorde att Olle slängde in anmälan till Romme. Han har fortsatt sprungit rakt och fint i träningen hemmavid också. Ni kan se jobbet via länken nedan.

Jobbet

Startlista

För Insider verkar det svårt att hitta lopp som led i matchningen mot speedracet dit han ju är inbjuden och klar. Ett lopp på Skrubbs i Visby över 1620 meter auto fredag 15 maj, verkar vara det enda passande för vår stjärntravare och han är nu preliminäranmäld dit. Deadline för anmälan är måndag 11 maj då vi får se hur det blir med det. Speedracet är förresten i år flyttat från söndag till lördag.


På återhörande

Uffe


1 kommentar:

  1. Klarar han inte ett 2140-lopp längre? Eller är det resorna som är prio 1?

    SvaraRadera