söndag 17 maj 2020

Bra genomkörare trots allt

Hej alla

Det blev ett ganska tufft lopp för Insider på Visby fredag kväll. Med i loppet var ju tyvärr den trippla miljonären Super Nice som dessutom vunnit försök i Gulddivisionen i år. Efter att ha tagit ledningen efter 08,9 första 500 så släppte han till favoriten Super Nice som sedan fortsatte i ett högt tempo och landade 1000 meter efter 09,5. Lite väl tufft för Insider som började stumna i sista kurvan och måste släppa två hästar förbi sig strax innan målet som fyra. En rejäl genomkörare blev det trots allt inför Speedracet vilket var det primära målet med utflykten. Nu gäller det bara att underhålla träningen mot den 30 maj.

Resultat Visby

Åttmann som ju startade måndag kväll på Romme blev lite väl ivrig från sitt åttonde spår när bilen släppte fältet och galoppen kom ganska omgående. Enligt Olle så kändes han riktigt bra efter galoppen så det verkar inte vara något fel på fräschören i alla fall. Det är bara att leta på något nytt lopp åt honom så får vi se när det blir av.

Vår drottning Kiara (bilden) är nu också anmäld och klar för start vilket blir på Solvalla kommande onsdag. Spår 9 kan nog vara perfekt för henne då hon kan få en bra rygg från start. Några bra hästar med i loppet men hon ska nog ha gått framåt en del själv också efter tredjepriset senast och några fina träningspass därhemma. Framförallt har hon nu fått vara frisk en längre tid.

Startlistan


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar