fredag 8 november 2019

Spår 8 = skitspår?

Hej alla

Vår Italienska kontakt meddelar att vi erhållit ett jobbigt spår 8 i lottningen till Insiders försök av kommunloppet. Känns kanske lite bättre trots allt att starta med framspår än bakspår då det i alla fall går att påverka lite själv. Har fortfarande ingen koll på konkurrenterna i loppet men man hoppas att det inte är den värsta sorten i hans försök så att det kan bli en finalplats dit jag antar att de tre första i varje försök går. Hästen är nu framme vid campen där han ska bo inför loppet. Söndag morgon runt 08.00 ska han vara på plats vid tävlingsbanan. Sjukt spännande!

Se Gävletravets kommentarer om Italienresan

Själv höll jag på att sätta kaffet i vrångstrupen när jag hör att Lufthansas personal gått ut i strejk. Det är ju detta bolag som trafikerar sträckan Arlanda Ancona via Munchen och naturligtvis det bolag vi ska åka med på lördag morgon. Ut på webben och kollar nyheter som meddelar att strejken ska pågå under två dygn och avslutas vid midnatt natten till lördag. Får be till gud att det stämmer då vårt plan ska avgå 07.55 lördag morgon. Kanske kan bli aktuellt i så fall, att köpa ett par trisslotter!

Åttmann är nu halskontrollerad under belastning och det visade sig att han behöver ett operativt ingrepp för att inte struplocken ska strypa luften för honom vilket ju oftast inträffar vid den sista ansträngningen in mot mål. Det stämmer med vad Olle har misstänkt sedan en tid att det eventuellt kunde vara orsaken till att det ebbar ut för hästen in mot mål. Brukar i de flesta fall vara ett mycket framgångsrikt ingrepp. Vi får se hur snart det blir.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar