fredag 22 november 2019

Kiara startar, Insider anmäld och Åttmann vilar

Hej alla

Då var det anmält och klart för Kiara på Solvalla kommande tisdag. Spår 5 är väl inget man väljer i första hand själv men hon har ju klarat det galant tidigare. Tolv hästar på startvolten och endast en på 20 meters tillägg. 100 000 kr i första pris lockar naturligtvis ett gäng tuffa hästar och det är inget undantag denna gång. Med tanke på hennes uppträdande i de två tidigare starterna där hon vunnit utan att förta sig på bra tider så kan man naturligtvis ha ganska stora förhoppningar om en framskjuten placering. Vi håller som vanligt en massa tummar!

PS Kändes kanon i dagens intervaller. 

Startlista

Insider verkar ha tagit Italienäventyret på bästa sätt och är nu anmäld till Silverdivisionen vid Gävles V75-tävlingar nästkommande lördag. Ingen garanti att han kommer med där med sina dryga 1000 poäng men det är i alla fall värt en chansning som en härlig avslutning på den här säsongen. Deadline för anmälan är 12.00 på söndag med spårlottningen mot kvällningen. Spännande!

PS Kändes kanon i dagens intervaller. 

Åttmann är ju inne i en tre veckor (råkade skriva månader sist) lång viloperiod efter sin halsoperation innan han ska joggas lite lätt under en lika lång period. Sedan ska han vara fit for fight igen men det är i skrivande stund lite oklart hur fortsättningen blir för hästen. Kan bli både uppträning för start eller lite tyngre träning inför kommande säsong. Ska bli spännande att se förändringen då det blir dags för start.



På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar