söndag 13 maj 2018

Vi öppnar bageri!?

Hej alla!

Någon mer än jag som börjar tröttna på bakspår? När vi ska kriga mot de bra hästarna om de stora pengarna så gäller det att ha så lite otur som möjligt. Tur kan man klara sig utan bara man slipper ha otur som till exempel vid lottningen av startspåren till Gävles V75-dag där både Giggan och Insider lyckades komma med på sina poäng men där oturen med spårlottningen grusade förhoppningen om framskjutna placeringar.

Äsch, upp med hakan! Vi är med i matchen och bara det gör att vi har chansen på de stora pengar som erbjuds deltagarna i både Silverdivisionen (Insider) och Stodivisionen (Giggan).

Insider som fick en riktig genomkörare senast på Bergsåker är garanterat betydligt bättre nu med lopp i kroppen och för Giggans del har hon nu gjort tre raka gedigna insatser som troligen stärkt henne rejält inför denna kommande start.

Ingen otur kryddad med en del tur kan göra underverk för vår upplevelse på lördag. Vi såg ju i torsdags hur bra man kan komma till från spår 11 (kanske lite för bra) så varför inte. Giggan från spår 9 på tilläggsvolten kan förhoppningsvis bara köra rakt fram till en bra position, och sedan?!

Nu kör vi!!!


På återhörande

Uffe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar