tisdag 29 maj 2018

Giggan vinnare på poäng

Hej alla!

Har knappast hunnit landa efter söndagens härliga seger i speedracet på Solvalla och så poppar det upp ett meddelande från ST att Giggan är anmäld till måndagens tävlingar på Rättvik. Jäkla Olle, hade vi inte kunnat få surfa några veckor till på det här innan vi skulle behöva varva upp nerverna igen mot en ny start.

Hon hade i alla fall tur med spårlottningen denna gång då hon lyckades dra spår 3 bakom bilen och eftersom det är ett lärlingslopp så har hon även sin skötare Erika i vagnen. Mest poäng av alla i fältet kanske inte har någon avgörande betydelse efter att bilen släppt fältet men det indikerar ändå en liten del om hästarnas status för dagen. Vi håller alla tummar för att ekipaget får ett bra lopp och att vårt sto har en bra dag så att hon kan fylla på poängskörden ytterligare. Heja tjejerna!

Startlistan Rättvik

När jag gjorde Solvallafilmen i går så hade jag inte tillgång till originalfilmen från vinnarcirkeln vilket hade behövts då ljudet från intervjuerna dränktes i sorlet från publiken i min film. Har nu fått tag i originalfilmen som ni kan se via länken nedan.

Vinnarcirkeln


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar