fredag 13 april 2018

Minus och plus

Hej alla!

Det blev ett litet antiklimax med Giggan på Rättvik i måndags. Hästen var jättefin i värmning och provstarter så Olle var verkligt optimistisk när man körde fram till bilen. Blev tyvärr en lite för tuff inledning för henne med 13,2 första 500 på en 2 sekunder seg bana vilket räckte denna dag för att mjölksyran skulle tangera öronen in på upploppet. Synd men bara att glömma och ladda om.

Ladda om ja, hon är precis anmäld och klar för start på Gävle kommande torsdag i ett lopp över 2140 meter med tillägg vid 160 001 kr. Bara 3 hästar på startvolten så spåret bör bli tämligen bra. Förhoppningen är att hon gått rejält framåt med ett lopp i kroppen och då veterinären inte hittade något fel efter senast så ska det kunna gå betydligt bättre denna gång. Startspåren lottas efter 14.00 i eftermiddag.

I går tog Olle med sig vår vän Insider till Gävle för ett första besök på travbanan efter omstarten. Man körde jobbet över mastiga 3140 meter i ett ganska jämnt 21-tempo och hästen blev rejält trött den sista biten in mot mål men kändes mestadels fin i övrigt. I samband med Giggans start på torsdag så kommer Insider att få följa med in och gå ett andra banjobb, denna gång över 1640 meter så får vi se lite hur han står för dagen då. Dubbla anledningar att vara på plats alltså!

I går kväll så skickades det ut ett mail om att vara med på den norske ynglingen Åttmann Ö.K. med ett formulär där man förbinder sig att vara med vilket sedan bekräftas när pengarna är insatta. Blev en miss i mailet men ni som sätter in pengarna, skriv ert namn i meddelanderutan för enkel identifiering av vem som betalat in. Ni som är intresserade, ta en titt i era inkorgar och svara så snart som möjligt.

Här kan ni se provkörningen av hästen igen.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar