torsdag 26 april 2018

Lördag kväll på Romme

Hej alla!

Ja på lördag kväll är det åter igen dags för vår drottning Giggan att äntra tävlingsbanan. Ett lopp över 2140 meter med bilstart och ett anständigt spår 6 för henne. Efter den fina insatsen senast så ska hon normalt ha gått framåt en del ytterligare till denna start. Hon avslutade då hela sista varvet efter vassa 12,9 utan att behöva gå helt i botten. Mycket bra insats!

Insider var igår inne på Gävletravet för ett träningspass på rakbanan. Mest på grund av de för dagen lite sämre träningsförhållandena hemmavid. Det såg bra ut då han sträckte ut både uppför och nerför rakbanans backe. Han kommer att gå ett lite vassare jobb i tid innan Bergsåkersstarten 10 maj vilket är målet för omstarten. Lägger ut lite film från gårdagen under helgen på Olles YouTube-sida.

I morgon fredag drar Olle iväg till norska Elverum för att hämta hem Åttmann Ö.K. till stallet. Det fattas ett par delägareför att komma upp i de 40 som vi hade som målsättning så du som inte kommit till skott ännu kan sätta in de 5000 kronorna, skriva namnet på inbetalningen så är ni med även på denna riktigt spännande häst.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar