måndag 30 september 2019

Åttmann framåt och Insider i TV

Hej alla

Visst var det en mycket positiv insats av Åttmann tillsammans med Erika vid andraplatsen på Hagmyren igår. Efter att ganska direkt ha tagit hand om ledningen fick han sedan mangel i omgångar mest hela loppet. När vinnaren sedan kommer upp utanpå in på upploppet så försöker han värja sig så  länge det går men måste till slut motvilligt ge sig. Topprestation!

Resultat & Film

Nu ser vi fram emot torsdagens start på Bollnäs där han i ärlighetens namn möter lite vassare konkurrenter men vi hoppas att han gått framåt ytterligare med senaste loppet i kroppen.

Startlista Bs

Kiaras lopp på Rättvik är nu lottat och klart med ett spår 6 (springspår) för drottningen i volten. Borde funka bra att komma iväg och sedan får vi se hur långt hennes talang kan bära denna gång. 9 startande hästar och det ser hyfsat ut på papperet för henne men i sådana här lopp kan det lätt dyka upp en "dark horse" (hon är ju rätt mörk själv också) då det inte finns så mycket förhandsfakta att tillgå. Spännande är bara förnamnet!

Lottat och klart är det även för Insiders utlandsäventyr på Ålandstravet. Fem hästar till start och ett bra spår 5 för kungen. Fyra hästar han normalt sett ska slå men som vanligt så skrivs inga  segercheckar ut förrän mållinjen är passerad.

Lite förberedelse inför lördagen fick hästen idag när han hamnade lite i fokus när ett filmgäng med Åsa Elmroth i spetsen kom ut till Olle för att göra en inspelning inför fredagens program av "Bli vän med V75" där hans medverkan handlade om epitetet Sveriges snabbaste häst. Huvudpersonen Helena fick köra Insider i dubbelsulky med Olle och hon var minst sagt lyrisk över upplevelsen efteråt. Bilden visar lite av hästens inställning till jobbet. Missa inte programmet på TV4 fredag 17.50 - 17.55.

Lite jobbilder

Vi har nu bokat in torsdag 31 oktober för den årliga stallträffen på Gävletravet. Ni kan pricka in datumet i kalendrarna så länge så återkommer jag med lite mer detaljer senare


På återhörande

Uffe







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar