torsdag 12 september 2019

Moralisk vinnare

Hej alla

Moralisk vinnare är kanske lite tråkigt att vara då det betyder att man inte vunnit men ojojoj vilket lopp han gjorde vår Insider vid gårdagskvällens supersprint på Jägersros V86-tävlingar. Som jag var inne på inför så är det ju bara mer eller mindre startsnabba hästar som anmäls till den här typen av lopp så med fyra vassa konkurrenter på insidan att ta sig förbi så insåg man att det skulle kunna bli lite svårare än vanligt. När bilen släpper så inser Olle direkt att hästen innanför blir för svår att ta sig förbi en hel längd så det är bara att växla över till plan B, en "lugn dödens"! Efter öppningen 500 på 1.05,3. Ledaren ser ganska oslagbar ut genom sista sväng men en bit in på rakan så anar man att i dag har Insider lejonklon med sig. Han tar meter för meter på ledaren och precis när man inser att han kommer att hinna fram så dyker det upp en tredje häst bakifrån med alldeles för hög fart.

Tror att gårdagens krigarinsats av vår häst ligger någonstans topp 2 eller max 3 på skalan genom hans karriär. Fick faktiskt en tår i ögonvrån när man ser hans inställning så här på ålderns höst. Det känns fortfarande ganska surt med den oturliga upplösningen av förra helgens silverstart men han gick i alla fall ur den skånska roadtrippen med flaggan i topp. Olle hade i går vid samtal på hemvägen, inte blickat något längre fram i propparna så vi får se vad han kan hitta på härnäst. Formen är i alla fall på topp för dagen.

Loppet

I morgon är det så dags för Åttmann att ta nya tag på tävlingsbanan och den här gången är det hans följeslagare Erika som håller i tömmarna. Vi håller alla tummar att det ska gå bra för ekipaget!

Det saknas fortfarande runt 18 svar på förfrågan om fortsatt ägande i hästarna så ni som vet med er att ni inte svarat, gör det så snart som möjligt. Inbetalningen på Åttmann och Kiara behöver inte vara insatt förrän senast 30/9.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar