lördag 28 september 2019

Torsdag-Fredag-Lördag

Hej alla

Ja, det ser ut som om våra hästar startar tre dagar i rad från och med torsdag.

Åttmann som först startar på Hagmyren på söndag i ett breddlopp med 10 000 kr i förstapris med Erika i vagnen hade också en likadan propp på Bollnäs fast med 25 000 kr i första där kommande torsdag 3 oktober så Olle klämde in en anmälan med halvrad, vilket innebär att man bara får plats om det inte blir fullt i loppet, vilket det inte blev. Så nu startar han söndag-torsdag med samma poäng vilket blir spännande att se hur det faller ut.

Startlista H, Startlista Bs

Kiara är som sagt anmäld till ett 2-åringslopp för ston med 30 000 kr i första pris på Rättvik fredag kväll. Det är just nu 6 hästar anmälda så det kan nog bli av denna gång. Vi får se på måndag efter 09.00.

Insider som också var anmäld till Bollnäs togs bort i sista stund då motståndet började likna ett fullfjädrat Guldlopp med bara poängstarka mångmiljonärer i startlistan. Han får nu göra en tripp till den Åländska skärgården i stället för att få sig ett lopp i kroppen.  Lördag 5 oktober går loppet som är 1640 meter auto och med 20 000 kr i första pris. Startspår klara under måndagen.

Bilden (Insiders första seger, på Rättvik 28 maj 2013)


På återhörande

Uffe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar