söndag 25 augusti 2019

Tingsryd långt, Jägersro längre!

Hej alla!

Efter strykningen på Tingsryd och behandlingen han fick med karenstid därefter så är det nu dags för nästa kapitel för Insider. Olle har ju aldrig haft problem med att åka dit det finns lämpliga lopp så nu hittade han ett 1640-lopp på Jägersro i Silverdivisionen kommande lördag. Några bra konkurrenter naturligtvis men ett spår 1 i lottningen ökar ju ändå chansen en del trots allt. Bara att hålla alla tummar!

Startlista

Åttmann har ju också blivit klar för nästa start som blir på Gävletravet torsdag 29 augusti. Han ska vara bra i halsen så det bör bli en bra insats den här gången. Han startar från 20 meters tillägg över full distans. Hoppas att han funkar denna gång.

Startlista

Även Kiara är startanmäld till sitt kvallopp på Gävles torsdagstävlingar där hon ska gå en tid under 1.28 vilket normalt ska vara enkelt för henne efter det hon visade i banjobb härom veckan. Joggingturen i Babyracet senast var väl en lagom uppmjukning för henne.

Babyracet


På återhörande

Uffe

4 kommentarer:

  1. Man får önska även Insider en fin Derbyutflykt. Skulle han trots negativa analyser, ranking & tips "kamma hem" en slant till resekostnad, traktamenten och ev. övriga utgifter vore ju det positivt.
    Förstår att han nu inte kan starta i Gävle 5/9 i 1.640-loppet med 50 lax i förstapris. Synd.

    SvaraRadera
  2. Hej Georg . Då jag oftast har mer än en start i tanke. Så kommer Insider starta på Jägersro den 11 september i ett lopp över 1140a med 70000 i första pris o max 8 startande. Då Insider är bäst med lopp med med 10 dagars mellanrum passar det här loppet bra. Hade vi startat på Gävle hade vi inte kunnat vara med den 11. Insider kommer mellan loppen stanna hos vänner i Skåne. Hoppas Insider skänker mer glädje än besvikelse mvh Olle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din nya info. Då satsar vi på "nine-eleven"

      Radera
  3. Hej Olle. Det är väl du som tränar och vet hur Insider skall matchas plus att det kan vara roligt för oss som inte har så stora möjligheter att åka till Gävle eller Solvalla också kan se honom live. Ni gör ett kanonjobb och tänker på hästen i första hand. Mitt allra första inlägg i så kallade sociala medier men kunde inte låta bli
    Lycka till Mvh Agne

    SvaraRadera