måndag 12 augusti 2019

Milebana nästa

Hej alla

Nu är det dags för Insider att för första gången testa milebana över kort distans 1609 meter. Det finns ju endast en sådan i Sverige så det är bara att tanka upp bussen och ställa in GPS'n på Tingsryd i mörkaste Småland. Det var mörk anmälan till loppet men nu när kompletteringslistorna är klara så poppade det upp ett helt gäng namnkunniga hästar. Ingen lätt match men om han är lika fin som han var före och under loppet senast så kan han nog kriga om en hyfsad slant. 60 000 kr i första pris. Startspåren blir klara under eftermiddagen så det är bara att hålla utkik.

Skit också där kom startlista och det blev ett spår 11 vilket inte var med på önskelistan. Bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Vi håller tummarna!

Startlista

Åttmann gick ju ett lopp på Solänget i tisdags där han såg jättefin ut i rygg på den hårddragande ledaren men på sista bortre långsidan började han tappa lite ork och det var bara att rädda sista slanten in mot mål. Han lät lite i halsen enligt Olle så han blev undersökt under veckan och det visade sig att han var röd i sin hals. Han ordinerades några dagars vila från träningen så räknar man med att det ska ge sig. Som vanligt, bara att bryta ihop och komma igen.


På återhörande

Uffe




1 kommentar:

  1. Äntligen får jag se Insider live i lopp. Tingsryd med bred bana och snabba tider är som gjord för Insider. Motstånd och läge kunde varit annorlunda. Det är bara att gasa på Olle, inget att spara på! i ses på banan. Jag har "gångavstånd"!

    SvaraRadera