torsdag 28 december 2017

Sexa och miljonär!

Hej alla!

Som de flesta av er sett så gjorde vår stjärna Insider ett riktigt strongt lopp från sitt usla utgångsläge i silverfinalen med ett hedrande sjättepris i mål. De 10 000 kr han fick för besväret räckte också precis för att halka över den magiska gränsen en miljon kr insprunget, närmare bestämt 1 000 051 kr. Inte illa att vara delägare i en miljonär och för mig och de flesta av er andra så är det absolut första gången. Vi får väl också rikta ett stort tack till tränare Olle som slipat till denna diamant från den ursprungliga kolbiten, alltså från ax till limpa. Härligt!

Hästen var tämligen oberörd efter tisdagens lopp så Olle hittade hastigt ett nytt lopp åt honom, även denna gång på Solvalla tisdagen 2 januari och denna gång i ett lopp som nästan verkar utskrivet för honom med ett tak på 1 100 000 kr. Ett lopp över 2140 meter och han lyckades få ett tämligen bra spår 6 bakom bilen. I den klass han befinner sig så möter man sällan eller aldrig dåliga hästar men det är nog ett steg neråt i klass mot senast i alla fall. Vi håller tummarna!

Startlista Solvalla

På återhörande
Uffe
2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du Kerstin. Det är inte så känsligt för oss killar om man lägger på ett år eller så men hingsten blir bara 8 år nu på måndag och är för dagen riktigt frisk och fräsch. Olle har vid det här laget en bra känsla för Insiders välbefinnandestatus och den är för dagen mycket god. Han får nog säkert pausa tids nog.
   /Uffe

   Radera