lördag 2 december 2017

Räcker poängen?

Hej alla!

Det blev kanske lite för tuffa tryckare på vägen för Insider i fredagens lopp på Romme. Den seger som vi hoppades på blev i stället ett tredjepris för vår krigare vilket ändå var en godkänd insats av hästen trots allt. Utvändige Ajlexis Cubano har ju slagit Insider från utvändigt tidigare så det var givetvis hans plan även denna gång men nu föll han på eget grepp som sexa i mål. Insider fungerade i alla fall riktigt bra med broddskor denna gång vilket gör det intressant att prova någon start till. Han kommer att anmälas till Silverförsöket på Gävle 16 december även om hans 683 poäng lär vara i klenaste laget. Med tanke på Silverfinalen häromsistens så kan det kanske räcka ändå. Vi håller tummarna!

Kalle blev ju friskförklarad senast och har tränat på bra efter det. Kommer att anmälas till start när Olle hittar lopp åt honom. Han har ju lite poängnöd men bör komma med inom kort.

Giggans kota har börjat bli lite bättre där såret "vasslar" mindre och mindre för varje dag när man byter omslaget. Hon har ju varit ifrån ett bra tag nu efter senaste starten och behöver en träningsperiod när kotan läkt innan det är dags för nästa start som kan bli en bit in i januari.

Olle tänker ha öppet hus för alla hästägare söndagen den 17 december mellan 12.00 - 14.00 vilket ni kan anteckna i era kalendrar. SCB:are kan anmäla sitt deltagande till min mail: ulf.lindfors@gavlenet.se


På återhörande
Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar