måndag 29 mars 2021

Insider med kolikkänningar

 


Hej alla

Nu när man började se fram emot Skärtorsdagens årsdebut för Insider så ringer Olle i går kväll och meddelar att vår stjärna återigen fått känning av något som troligen är någon form av kolik. Han hade jobbat med hästen därhemma med både en körtur och ett pass i walkern utan att det verkade släppa. Han var nu på väg till veterinär med hästen i bussen. Vid samtal med veterinären under resan så bestäms det att man styr om resan till Ulltunas klinik för säkerhets skull. Veterinär Anna möter upp på vägen och ger hästen lite smärtstillande och därefter repar han på sig och håller sig lugn resterande resa till Ulltuna. Pratade nyss med Olle som meddelar att man inte hört av sig från kliniken vilket man lovat om hästen skulle bli sämre. Vi tar det som ett gott tecken.

Han är nu redan struken ur torsdagens lopp men bara han repar på sig så är det bara att skjuta fram årsdebuten någon vecka. Alltid tråkigt med bakslag naturligtvis men den planerade matchningen flyttas  framåt en bit bara hästen blir bra.

Kiara däremot kommer att starta som planerat så där har vi i alla fall något att hoppas på till torsdagen. Under samtalet med Olle så kom Kiara och Erika in i stallet efter en träningsrunda och Olle fick tummen upp från kusken. Spännande!


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar