söndag 2 augusti 2020

När två träter....

Hej alla

Ja det blev lite fel i det taktiska upplägget på fredagskvällen då vi mötte en ovanligt startsnabb häst från innerspår som gjorde allt för att försvara sitt spår med en Insider utvändigt där Olle kanske lite väl länge hade känslan att kunna ta sig förbi. Kom väl inte närmare än en halv längd och som vanligt finns det inga ångraknappar i travlopp, inte ännu i alla fall. Olle hade en lite dålig känsla redan i värmningen att det nog inte var riktigt samma drag i honom som i de senaste loppen och han borde trots öppningen ha hållit lite bättre in mot mål. Nu blir det en paus på ett par veckor innan det är dags igen, troligen åter på Gävle.

Åttmann är det inte så mycket att orda om men han tränar på riktigt bra där hemma och anmäls dit det finns lopp så får vi se när han halkar med nästa gång.

Nu något betydligt roligare att berätta om nämligen Kiara som redan visat framfötterna där hemma under den korta tid hon haft "grönt ljus" för träning efter den olyckliga "fotbollen" som pumpades upp på hennes högra bakskinka. I morgon måndag ska hon få följa med in till banan för första gången och det ska bli oerhört spännande att bevittna, vilket jag hoppas kunna göra med kameran i högsta hugg. Lite positivism till slut i alla fall! 😃


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar