onsdag 1 april 2020

Snuvan verkar nu bortblåst

Hej alla

Här nedan kommer några utdrag ur Olles träningsrapport i mars.

Kiara C.Boko
Har som stora delar av stallet dragits med förkylningar. Var febrig och snorade i början av månaden och blev inte körd på några veckor. Har hunnit med två pass i slutet av månaden på rakbanan där hon känns finfin. Behöver dock träna på kontinuerligt ytterligare ett tag innan det blir dags för ny start.

M.T.Insider

Var ner och blev avelspremierad på Solvalla. Gick också ett jobb där efter 17,5/1640. Tyvärr stod han med feber och snuva dagarna efter premieringen. Som tur var gick det över på någon dag. Avslutade månaden med ett jobb inne på Gävletravet, även då i 17 fart 1640. 

Jobbet

Åttman Ö.K.

Var ut och startade på Bollnäs. Kändes jättefin, men av ingen anledning alls galopperade han 700 kvar, vilket var väldigt onödigt. Fortsätter att träna bra efter det och jag letar lopp åt honom.

Insider är nu genomgången och konstaterad frisk så han kommer att anmälas till det tänkta loppet på Gävle torsdag 9 april. Inte säkert att han kommer med på sina 810 poäng så det är bara att avvakta deadline på fredag 09.00 med definitiva listor under eftermiddagen. Vi håller tummarna!


På återhörande

Uffe















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar