lördag 11 april 2020

En besvikelsens dag

Hej alla

Ja det blev lite av en besvikelsens dag på skärtorsdagen, när Åttmann skulle visa lite bättring efter de två tidigare galopperna och en Insider som gjorde en spännande årsdebut.

För Åttmanns del så blev det inte många meter i trav när bilen släppte fältet och när han väl ställde sig så var han helt orytmisk i aktionen innan en andra galopp kom som ett brev på posten. Vad har hänt sedan han gjorde den så lysande värmningen på Bollnäs för en tid sedan då han såg riktigt dunderfin ut, för att sedan komma ut i loppet och tappa rytmen helt. På den vägen är det tyvärr fortfarande. En riktig genomgång av kiropraktor är vad som väntar innan nästa start.

För Insiders (bilden från första segern) del så fick han i alla fall åter visa vilken startraket han är oavsett startspår mot vingen. Släppte till Ajlexes Kubano i första sväng och såg länge fin ut där i ryggen. Borde nog ha kunnat hänga på lite bättre till slut men in på upploppet var det dock slut på orken. Han hostade ett par gånger i stallet efter loppet så det kan finnas en förklaring till den lite bleka insatsen. Han kommer så klart att kollas upp inom kort.

Kiara är ju sen en tid tillbaka i full träning därhemma efter hennes förkylning och där låter det bara positivt från tränaren. Vi får väl se när Olle tycker att hon är mogen för en återkomst på tävlingsbanan. Återkommer om det.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar