lördag 4 juni 2022

Ett härligt avslut


Hej alla

Snart har en vecka gått sedan den underbara avslutningen för Insider i Speedracet. Den ultimata drömmen om en sista seger i detta kultlopp fanns så klart med i våra tankar inför söndagen men vi kanske inte riktigt trodde helt och fullt att det verkligen skulle lyckas. Han hade ju gjort det så bra redan med tre segrar och ett andra pris på fyra försök så känslan var väl att han inte hade något mer att bevisa i den här typen av lopp. Ändå smög den sig på den där känslan av hur jävla skönt och välförtjänt det skulle vara med en seger för hästen i sin sista start någonsin i livet. En känsla som till slut när starten närmade sig, för min del övergick i en ganska stark nervositet, kanske mest för att man verkligen unnade oss alla ett hejdundrande avslut.

Tack Insider för alla de nio åren du tagit oss med ut på tävlingsbanorna runt om i Sverige och för alla oförglömliga minnen som det gett oss. Tack till Olle som på ett fantastiskt sätt förvandlat den här kolbiten till en skinande diamant. Tack till Erika som under alla åren hållit hästen fin i hullet och på ett härligt humör inför tävlingarna. Tack alla trogna delägare som i nöd och lust följt med på resan ända in i kaklet. TACK!

Finaldagen

Kanske en lite vemodig känsla som kommer över en för att man nu aldrig mer får stå vid staketet eller sitta framför TV/dator och hålla tummarna när du tävlar men framför allt en härlig känsla att du fick sluta med flaggan i topp och med hälsan i behåll. HÄRLIGT! 

Vi kommer att ses fler gånger där ute på pensionärsboendet!

Nu har vi Crunchy att hoppas på som en möjlig arvtagare till Insider. Känn ingen press Crunchy!

Återkommer med en rapport om Crunchy till veckan.


På återhörande

Uffe


1 kommentar:

  1. Och tack, Uffe, för all dokumentation du gett oss genom åren. Det har hjälpt mig att begripa hur svårt det här med trav är och hur fantastiskt det är när det någon gång slår till och lyckas.

    SvaraRadera