måndag 30 maj 2022

Drömmen slog in


Hej alla

Långt ifrån alla drömmar slår verkligen in, det är en sak som är riktigt säker men kanske om man är tillräckligt många med samma brinnande längtan av att det hela skulle sluta på ett mycket vackert sätt så kanske drömmen lättare kan slå in. Så måste det ha varit idag när vår STORA stjärntravare gjorde sina två allra sista starter, försök och final i Designlights Speedrace på Solvalla. Förutom alla vi delägare som hållit fast vid våra andelar och fortsatt tro på hästen som gett oss så mycket glädje på olika sätt genom åren så har han M.T.Insider blivit riktigt folkkär på kuppen mycket på grund av sin oöverträffade startsnabbhet. Epitet som Sveriges, kanske världens startsnabbaste häst har myntats i olika sammanhang. Fan vet om det inte stämmer!

Ska erkännas att idag hade undertecknad drabbats lite av nerverna utanpå, något som jag genom alla de nio årens tävlingskarriär inte alls känt på samma sätt. Troligen på grund av att hela mitt hjärta verkligen unnade hästen, Olle och Erika att det idag skulle få sluta på det allra bästa sättet.

Gud hör bön!

Kanske med lite hjälp av våra för tidigt bortgångna delägare som hejvilt hejat på hästen från sin himmel. Vad vet man?

Att man nu bestämt att för all framtid döpa om loppet till M.T.Insiders Speedrace känns ju så klart otroligt hedrande för alla oss inblandade.

Kommer under veckan att beställa filmmaterialet från dagens övningar och försöka tillverka en någorlunda värdig avskedsfilm för hästen.
-----------------------------------------------------------------------------
Utdrag ur Aftonbladet:




Se Wikipedia

På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar