lördag 13 oktober 2018

What a night!

Hej alla!

Ja inte kunde det ha varit bättre regisserat inför vår årliga stallträff på Gävletravet än det blev detta år!? När jag bokade in träffen redan i mitten av augusti så hade i alla fall inte jag någon koll på propositionerna till den 11 oktober. När sedan Olle hittade ett lopp som nästan kändes som utskrivet för vår stjärnhäst så kändes det extra roligt inför träffen. Tommy Åströms lopp som är uppkallat efter Gävletravets legendariske sportchef var i år stängt vid 1 450 000 kr ( Insider hade 1 275 000 kr) så visst kändes det lite hoppfullt på förhand. 1640 auto och spår 2 garanterade i alla fall ledningen från start vilket varken häst eller körande Oskar hade några bekymmer med. Han vann tämligen obrukad på 12,3.

Träffen blev riktigt lyckad även i övrigt med mycket god mat och dryck och delägare som anslutit från när och fjärran. Extra roligt var det att Agne Svantesson tagit sig hela vägen från Älvsered i Smålands djupa skogar för en trevlig kväll bland likasinnade. Via lotterier så samlade vi också in hela 4000 kr som kommer att gå till någon behjärtansvärd fond.

Se loppet

Redan på onsdag kommande vecka är det dags för Insider att äntra tävlingsbanan igen när Solvalla kör hälften av V86-loppen. Värre motstånd och ett taskigt spår 8 drar väl ner en del men med tanke på hur fin han var i torsdags och med det loppet färskt i kroppen så känns det att chansen finns till en framskjuten placering även då. Han kommer nu endast att ta det lugnt fram till start med lite uppmjukande underhåll.

Startlista


På återhörande

Uffe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar