tisdag 2 oktober 2018

Åttmann debuterar!

Hej alla!

Så blev det då dags för den norske ynglingen att debutera på tävlingsbanan. Olle känner att han börjar bli mogen för tävling nu och dagens banjobb visade att det förmodligen är så. Efter en slarvgalopp i första kurvan så skärper han till sig och går riktigt fort hela sista varvet och är nere i 31-tempo när det kommer en liten galopp mitt på upploppet. Som vanligt så ställer han sig väldigt snabbt trots att det går fort vilket är en mycket bra egenskap. Ser fram emot lördagen på Bollnästravet!

Jobbet

Även Insider gick ett finslipande jobb idag inför starten den 11 oktober. Han gick åter i lag med Drew Brees och man höll ett lagom 15-tempo över 1640 meter. Olle låter väldigt nöjd med hur han känns för dagen så det är bara att hoppas på en bra insats nästkommande torsdag. Han har ju trots allt varit ifrån ett tag.

Jobbet

Giggan blev ju genomgången i onsdags och blev behandlad med någon slags allmänmixtur som har två veckors karens plus en vitaminboost som är tänkt att pigga upp henne. Hon kommer nog att starta rätt så snart igen.

Nu laddar vi för lördagen i första hand och sedan är det bara att stretcha på inför torsdagens stallträff med häst till start.

Livet leker!


På återhörande

Uffe

1 kommentar:

  1. Spännande tider för oss SCB-are nu.
    Tack Uffe för info och filmer. Filmer med alltid bra musik.

    SvaraRadera