torsdag 20 september 2018

På't igen!

Hej alla!

Nog var det ett skapligt steg framåt trots allt med Giggans femteplats i måndags då hon i alla fall kom iväg utan galopp. Hamnade i fjärde inner och blev lämnad sist när hästarna bakom och utvändigt gav sig iväg vid ingången till sista kurvan. Hon hängde på anständigt och tog några placeringar in på upploppet men där insåg ju Olle att det inte skulle gå att förbättra sig utan lät henne bara surfa på in i mål. Hon är nu anmäld och klar för start på Hagmyren söndag 23 september där första start är 14.00 och hon startar i lopp 3. Pratade med Olle nyss och han varnade för att hon hade hostat till lite i dag så man kommer att ha henne under bevakning fram till söndag. Kan ha varit något skräp som irriterat henne, vi får se.

Insider har också varit lite irriterad i halsen men verkar nu OK och har tränat på som vanligt denna vecka. I morgon bortåt 11-tiden kommer han och Åttmann att få åka in till banan för ett jobb bara vädret håller sig någorlunda bra vad beträffar häftig nederbörd. Dom kommer dock som ni förstår att gå i lag med andra kompisar.

Det fattas runt 9 svar på förfrågan om fortsättningen med hästarna så ni som vet med er att ni inte svarat gör det snarast.

Länken till formuläret: 


På återhörande

Uffe

Utskicket:


Hej hästägare!
Vårt avtal förlängdes till 31/8 2018. Nu är det dags att ta ställning till en fortsättning och varje delägare ska ta ställning till fortsatt delägande.
Ekonomisk har det gått bra för M.T Insider och där finns pengar i kassan för ytterligare 12 månaders hästägande.
När det gäller Gigantic Boko så vill Olle fortsätta året ut, tom 31/12, för att ge henne ytterligare chans att visa upp sin kapacitet. Det finns pengar kvar i kassan som klarar kostnaderna för dessa 4 månader.
Några av er, 42st, passade även på att köpa in sig i kallblodet Åttman ÖK. Det har följt planen och där behövs nu ytterligare inbetalning för kommande 12 månader. Den betalningen ska göras senast 30/9 och det blir 4000,kr/andel.
Förslaget att nu ta ställning till är en förlängning av avtalet tom 190831, dvs i ytterligare 12 månader för M.T. Insider utan ytterligare betalning.
För Åttman ÖK förlängs det i 12 månader och där krävs en inbetalning i september med 4000,kr/andel. (Ange ert personnummer som meddelande, VIKTIGT!)
Gällande Gigantic Boko så förlängs det i 4 månader utan ytterligare betalning då det finns pengar kvar i kassan som bedöms räcka.
Vill man fortsätta vara ägare i Stall Charles Boko med dessa hästar så svarar man JA i enkäten som kommer i särskilt mail. Vill man avsluta sitt ägande så svarar man NEJ. Lämna svar på respektive häst.
Svaren på detta kommer ske genom att ni klickar på länken som finns i kommande mail, då kommer ni till ett formulär där ni fyller i ert svar om JA eller NEJ till fortsättning samt fyller i övriga begärda uppgifter.
Om fler än 50% av andelsägarna svarar JA blir det ett fortsatt ägande. Skulle fler än 50% svara NEJ så kommer hästen att försäljas och avtalet kan då inte förlängas utan det gemensamma ägandet upphör.
Den som svarar JA godkänner även en förlängning av befintligt avtal tom 2019-08-31 för M.T. Insider och Åttman Ö.K och tom 181231 för Gigantic Boko.
Svarar andelsägare NEJ på erbjudandet så utbetalas andelsägarens andel av insprungna pengar exkl utbetalda provisioner, samt kvarvarande insatt kapital efter avdrag för eventuella skulder, till angivet bankkonto och själva äganderätten till hästen övergår, per den 31 aug 2018, utan ersättning, till kvarvarande andelsägare. För det fall fler än 50% av andelsägarna svarar NEJ på erbjudandet skall hästen försäljas genom budgivning eller via internetauktion. Innebärande att avtalet inte kan förlängas och samtliga andelsägare får del av försäljningssumman.
Mvh/Mats
Företrädare Stall Charles Boko

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar