lördag 22 september 2018

Nya banjobb

Hej alla!

I går blev det banjobb för både Insider och Åttmann. Hade inte möjlighet att vara inne och se det första jobbet där Insider gick i lag med Drew Brees. Man körde jobbet i jämnt 15-tempo och Olle lät riktigt supernöjd med hur han kändes nu jämfört med det förra jobbet då det visade sig efteråt att han hade något skit i kroppen. Vi får se vad som händer fram till den 11 oktober då planen är att starta på Gävle i samband med vår stallträff. Det blir i alla fall något jobb till innan.

När det var dags för Åttmann så hade jag anlänt till banan och hade filmkameran med. Han gick i lag med det 2-åriga varmblodet Jaguar C.Boko och man körde jobbet över full distans 2140 meter. Han visade åter igen att han tar åt sig träningen där hemma på ett mycket bra sätt och öppnade första varvet efter 1.34,0. Det kanske gick lite fort genom näst sista kurvan då han 800 kvar tog sig en liten galopp men avslutade sedan sista 500 efter 1.34 så inklusive galoppen så gick hela jobbet i underkant 1.36. Han ser mycket fin ut för dagen även om det fortfarande finns en del runt buken som ska omvandlas till muskler. Han tränar nu på några veckor så får vi se när Olle tycker att det är dags för debut på tävlingsbanan.

Banjobbet

Glömde fråga Olle om Giggans hostning men då han inte sa något så hoppas jag att det är OK och att hon startar i morgon.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar