tisdag 5 juni 2018

I mål, till start

Hej alla!

Ja knappt har hon gått i mål på Rättvik så ploppar det upp en ny start på samma bana nästa måndag då man kör lunchtrav. Kändes som något man längtade till efter gårdagens fina prestation, just att se Giggan i nästa start. Blev kanske lite väl vass av att hålla ledningen in i första kurvan då hon blev rejält utmanad den första biten. Hade sedan lite oflyt att dödenshästen kastade ankar lite för tidigt i sista kurvan och släppte ut den slutliga vinnaren. Då var det bara för Erika att köra på med Giggan och hon höll ju riktigt anständigt till andrapriset.

Spår 5 bakom vingen på måndag ser väl bra ut på förhand så är det bara att avvakta utvecklingen när bilen släpper om det blir spets eller någon annan position. Den här gången är det Olle som håller i tömmarna. Spännande!

Gårdagens lopp

Startlista Rä måndag

På lördag bär det av mot Östersundstravet och en ny spännande dag på travbanan. Insider möter några riktigt bra hästar men från sitt spår 5 bakom bilens vinge är ju möjligheten ganska stor att han kan nå ledningen och då är allt möjligt. Väldigt lite betrodd i tipsen denna gång men känslan efter Speedrace-segern är väl att han nog blir bättre placerad än Rondens ranking som näst sist i alla fall. Kusligt spännande!

En bil lämnar Ockelbo 9.00 på lördag morgon och om någon är intresserad att ta sig dit och åka med så finns det plats för två personer. Skicka ett mail bara på linulf7613@gmail.com. De två första som mailar kan åka med.


På återhörande

Uffe

1 kommentar:

  1. Giggan och Erika var jätteduktiga. Önskar att jag kunde hänga på till Östersund imorgon.....men men.....måste knega. lita på att jag kommer att sitta klistrad framför platta och Tv när det är dax. håller tummarna hårt.

    SvaraRadera