onsdag 8 november 2017

Röda halsar hälsar Olle

Hej alla!

Som befarat så var hästarna inte friska när dom var ute på banan i helgen. Idag hade Olle "husveterinären" Anna på besök och det visade sig att alla våra tre hästar hade problem med sina halsar vilket trots allt var skönt att få reda på efter framförallt Kalle och Giggans riktigt dåliga insatser på Solvalla. Speciellt tråkigt för Kalle som hade behövt visa upp ett riktigt fall framåt innan beslutet ska tas om hans fortsättning i SCB.

Insider gick ju rätt så bra i lördags från sin tämligen omöjliga position och tiden 11,8 var väl ändå inget att skämmas över men Olle var ganska missnöjd att det inte var det rätta trycket i hästen vilket man trots allt kan hålla med om när man ser filmen i efterhand. Han får ju lite "open stretch" på innerspåret sista biten och borde kanske ha tagit ett par placeringar till in i mål för att vara helt godkänd. Även hans hals visade sig vara röd och irriterad vid dagens genomgång så alla tre hästarna blev ursäktade för sina bleka insatser senast.

Lite slemlösande och väntan på att det irriterande ska ge med sig så är det nog bara att ta nya tag igen. Det togs även blodprover idag som ju behöver någon dag för analys så då får vi en ganska komplett hälsostatus på hästarna.

På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar