söndag 19 november 2017

Finalklar!

Hej alla!

Ibland är det givna inte alls så givet som man kan tro på förhand. Som idag när anmälan gick ut för att få vara med i Silverfinalen på V75 kommande lördag på Solvalla. Olle kollade in anmälningarna och ser att det endast är tio (10) konkurrenter som vill vara med och tävla om de 220 000 kronorna som går till vinnaren av loppet. Han skyndar sig att anmäla Insider strax före deadline. Att ett sjundepris i ett av meetingets fem försök skulle kunna räcka till en finalplats kändes väl alltför osannolikt på förhand. Måste vara mellan 50-60 hästar som varit berättigade att anmälas till denna final som inte ens blev fullanmäld. Känns lite märkligt trots allt!

Då Olle själv redan är inbokad på en skön spaweekend med fru Camilla så har han satt upp Björn Goop som ersättningskusk. För en gångs skull på V75 så hade vi lite tur med lottningen och Insider fick ett tämligen perfekt spår 4. Det gör det hela riktigt intressant med spets och släpp till någon bra rygg. Sen är det bara att drömma!

Hästen kommer att gås igenom noggrant troligen onsdag så att allt ska vara så bra som möjligt till lördagens start.

Ni kan nu se film från försöksloppet

Återkommer snart med statusen på de andra två också.


På återhörande
Uffe

2 kommentarer:

  1. Olle är helt otrolig på att få med hästar i lopp! En stor eloge till honom. Hoppas Camilla och han får en lika underbar SPA-helg som min dotter och jag brukar ha.

    SvaraRadera
  2. Oj vad spännande, trodde han skulle få svårt att komma med i lopp med så lite poäng. Unnar Olle och Camilla en ledig myshelg.

    SvaraRadera