lördag 3 april 2021

Omstarter skärrade Kiara

 


Hej alla

Det blev lite för mycket för Kiara med alla omstarter på Gävle. Hon blev ju inblandad i galoppen för den oregerlige hästen i de två första omstarterna vilket gjorde henne lite skärrad till den giltiga starten. Även där fick hon en galopperande häst framför sig och när Olle skulle backa ner ett spår så rullade hon över i galopp. Mycket synd tyckte Olle då hon kändes bättre än någonsin både i värmning och provstart inför loppet. Som vanligt bara att bryta ihop, hitta nytt lopp och komma igen. Hon är nog snart på banan igen.

Insider fick lämna kliniken redan under onsdagen och allt verkar fortfarande bra med honom. Han går nu dagliga turer i horsewalkern för att hålla igång på ett skonsamt sätt. Om cirka tio dagar räknar man med att han är uppe i normal fodergiva och då ska man kunna börja att träna honom på riktigt igen. Sedan får vi se hur snart han är mogen för årsdebut.


På återhörande

Uffe

1 kommentar:

  1. Tack Uffe för som vanligt bra info! Hoppas Du själv mår bra igen efter det Du gått igenom! GLAD PÅSK alla i stall Charles Boko!

    SvaraRadera