fredag 9 april 2021

Kiara på G igen

 


Hej alla

Då var det dags igen för Kiara att ta sig an en ny utmaning på tävlingsbanan. Den här gången blir det ett lopp för 4-åriga ston på Östersundstravet. Ett bra spår 3 på startvolten borgar för en bra position i loppet. Endast sex hästar till start med garanti om pengar för alla som fullföljer loppet. Känns spännande med tanke på hur positiv Olle var senast på hennes status efter värmningen

Startlista

Insider fortsätter att stabilisera sig och äter nu full högiva men fortfarande lite mindre kraftfoder än normalt. Han körs nu lite försiktigt för vagn och känns bra enligt Olle. Kan börja tränas för fullt om en dryg vecka så får vi se hur det utvecklar sig.

Tack Björn för din påskhälsning och jo, jag har väl hämtat mig relativt bra med tanke på hur dålig jag var från början men har fortfarande problem med muskel och ledvärk samt andningsbesvär vid ansträngning. Verkar som att jag får leva med detta ett bra tag framöver. Klarar i alla fall det vardagliga på ett tillfredsställande sätt vilket man får vara nöjd med. Är ju tillbaka i arbete sedan den 1 mars.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar