torsdag 10 september 2020

Supersprint igen

 


Hej alla 

Lite svårt att hitta lopp åt Insider så det fick bli ett återbesök på Jägersro där man kör ett supersprintlopp kommande onsdag 16 september. Endast sex hästar till start men det ser ut att vara fem ganska vassa konkurrenter. Ett oftast bra spår 4 kanske inte är lika bra i dessa racerlopp då man ju knappast anmäler någon starttrög häst till dylika lopp. Här får Olle känna av läget den första biten för att inte överforcera Insider den första biten men är hästen på rätt humör så kan han nog komma till ledningen trots spåret. Spännande!

Startlista

Med Kiara så var Olle inställd på att testa kval till Oaks där hon automatiskt var anmäld. Det finns bara plats för 72 av de anmälda hästarna och Kiara hamnade enligt de regler som är uppsatta, på plats 73 alltså först utanför. Som Olle sa så kanske det var någon mening med det då hon kanske inte haft den optimala uppladdningen inför kvalen. Nu är det bara att hitta något annat lämpligt lopp åt vår prinsessa där hon kan bygga form för framtiden.

Åttmann har nu flyttat in hos Erika i Österfärnebo och blivit uppgraderad till ridhäst (bilden) för att förhoppningsvis hitta tillbaka till den hyggliga travaren han var i fjol. Lycka till Erika!


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar