tisdag 29 september 2020

M.T.Insider, en tillbakablick

 


Hej alla

Det börjar bli klart med svaren på den utskickade enkäten och tyvärr är det oväntat många som valt att hoppa av som delägare till Insider. Det är ju första gången sedan vi köpte hästen 2012 som vi över huvud taget  behöver lägga till pengar för den fortsatta driften nästkommande tolv månader vilket är helt unikt, åtminstone i min hästägarvärld. Det har ju varit lite "stolpe ut" hitintills under innevarande säsong vilket naturligtvis bidragit till den ekonomiska situationen. Förhoppningen är ju att han snart ska vara igång igen och dra in lite nya slantar.

Full respekt för de som av olika anledningar valt att hoppa av ägandet i Insider men det finns ju en hel del härliga minnen vi fått vara med om tillsammans på resan med hästen som jag tänkte att vi kanske kan minnas tillbaka till. 

Det är ganska många timmar film så det kanske är bäst att dela upp det hela i omgångar. Sätt er ner och njut en stund, kanske med någon god dryck i näven och minns tillbaka en del av resan så här långt.

Till er som valt att hoppa av så vill jag tacka för de här åren som i de flesta fall startade med Rikstravet 2012 och det har varit många trevliga bekantskaper som knutits under resan som dock fortsätter åtminstone ett år till. Tack!

Första V75-segern 2015

Månadens häst maj 2015

Trea V75 Boden 2015     Resan till Boden

Seger med Erika kval till Dam-SM Hagmyren 2015

Insider i sitt livs värsta kamp 1

Insider i sitt livs värsta kamp 2

Comeback Romme efter 9 månaders frånvaro (tvåa) 2016

Mälarkliniken 2016

Seger Eskilstuna 20160720

Seger Dannero Stjärnduellen

Seger i Brons Gävle maj 2017

Seger Sprinterlopp Örebro juli 2017

Första segern i Speedrace 2018 + Segerintervjun

Seger Arvikas Jubileumslopp juli 2018

Seger Tommy Åströms Lopp Gävle okt 2018

Andra segern i Speedrace 2019 DEL 1    DEL 2   DEL 3

Seger Supersprint på Gävle aug 2019

Tvåa Speedrace 2020

Tvåa Arvikas Jubileumslopp juli 2020

Även Kiara har haft, kanske lite oväntat många avhoppare hon också men liksom Insider så är det tillräckligt många kvar för att vi ska kunna ro det hela iland. Hon gör ju en ny start på Solvalla i morgon vilket känns jättespännande.


På återhörande

Uffe






1 kommentar:

  1. Tack till dig också för allt du gjort för oss i Stall CB. Har varit oftast väldigt roligt att vara hästägare. Men som du skriver, olika orsaker till avhopp. Allting har sin tid. Tack Olle med personal också. Önskar er alla som är kvar i SCB lycka till och hoppas på många segrar för er.

    SvaraRadera