onsdag 24 november 2021

Trevlig stallträff


Hej alla

Mycket trevligt att åter få träffa några glada SCB:are efter det långa pandemihelvetet. Vi var 15 delägare som träffades på Gävletravets restaurang tisdag kväll när man körde V64. Lite andelsspel som renderade i 4 rätt och nästan halva insatsen tillbaka var väl inte direkt vad man hoppats på men vad gjorde väl det där i glada vänners lag. Olle hade tre hästar till start och hans Mino Tabac, delägd av vår Lasse Karlsson imponerade när han tog ner storfavoriten tillika segermaskinen Per Viking (1,19) till dryga 32 gånger pengarna. Även de 3-åriga Lamborghini C.Boko, (trea) och Ivar Pace (fyra) båda delägda av några av oss i SCB-gänget, gjorde riktigt bra lopp så det var mestadels glada miner under tävlingarnas gång.

Innan tävlingarna kördes det ett kvallopp där Olle hade 2-årige Crunchy (bilden) till start. En häst som vi i SCB har fått erbjudande att köpa. Han skötte sig perfekt och landade på för 2-åringar fina 1.21,7. Lite imponerande då han för första gången hade brodd i skorna. En intresseförfrågan kommer att gå ut till alla delägare i sinom tid, vet inte exakt när.

Kvalloppet +

Banjobb med Lamborghini

När det gäller de andra två hästarna så ska vi enligt ekonom Mats Norberg kunna hanka oss fram till nyår så innan dess kommer det en förfrågan till alla om fortsättningen.

Insider har ju just påbörjat en viloperiod inför vinterträningen men Kiara däremot tränar ganska tufft för dagen för att komma i form för start. Allt verkar bra med henne trots den tuffa träningen och Olle kommer att meddela när det känns vara dags att anmäla.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar