torsdag 9 juli 2020

Sista Silver?

Hej alla

Det blir en sista (?) start i Silverdivisionen för Insider trots allt. Det fanns inte mycket att välja på i matchningen mot Supersprinten på Gävle 31 juli så 1640 auto i silver på V86 Eskilstuna nästa onsdag får väl duga som uppvärmning i brist på annat. Som vanligt är det några riktigt vassa konkurrenter att tampas med men med den form han visade på Arvika plus ett bra spår 4 bakom vingen så har han i alla fall ett par positiva faktorer på sin sida. Vi får se hur långt det räcker. Han får hur som helst en rejäl genomkörare.

Startlista Eskils

Kiara har nu fått sitt jobbiga ödem punkterat av veterinären och det var inte måttligt hur mycket vätska som rymdes där under skinnet.Förhoppningen är nu att det ska ge sig med vätskeansamlingen så att hon kan få komma igång med träningen igen. Bara att avvakta och som grodorna, leva på hoppet.

Ni kan se på bilderna hur hon såg ut före och efter punkteringen. Även en filmsnutt från Niagara.



När det gäller Åttmann så har man skärpt till träningen ytterligare och han kommer att anmälas så snart det finns lopp. Verkar efter de senaste felfria starterna,vara mest orken som fattas. Vi vet att han kan bättre än så här. 




På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar