torsdag 16 juli 2020

Anständigt silverslut

Hej alla

Ja nog gör han det bra Insider i sin troligen sista start i Silverdivisionen. Som vanligt gör han ett stort avtryck när bilen släpper fältet och bara susar förbi de invändiga konkurrenterna. Tyvärr så var det "fel häst" (en 22-oddsare) som kom och ställde frågan att få överta vilket gjorde att Olle absolut ville behålla ledningen. Med facit i hand så visade sig den hästen vara ruskigt bra för dagen och utmanar vinnaren upploppet ner som tvåa. Insider går ändå 10,9 i mål vilket är den bästa tiden på ett par år så formen är det absolut inget fel på. Nu är det bara att underhålla formen till supersprinten på Gävle 31 juli som blir hans nästa start.

Loppet

För Kiaras del så låter det i alla fall lite positivt med ödemet som man tömmer dagligen på vätska men det verkar avta dag för dag. Hon har nu fått börja jogga lite lätt men har väl lite känningar från ödemet som förhoppningsvis ska ge sig successivt. Verkar äntligen vara på rätt väg i alla fall.

Åttmann har anmälts men har så klart svårt att komma med på sina låga poäng. Bara att fortsätta att anmäla så får vi se hur det går.


På återhörande

Uffe

2 kommentarer:

  1. Prispengarna från Italien 14.653 ingår i totala prissumman men saknas på kontot. När förväntas de bli inbetalda?

    SvaraRadera
  2. Vet inte hundra, men fick svars mejl från Italienska förbundet förra veckan. Varit olika bud vilka som ska betala ut. Första infon var att ST skötte det, sedan kom Corona o Italien låg nere. Så sent som i juni sa ST åt oss att vi skulle skicka räkning till Italien o i förra veckan fick jag som sagt bekräftelse från Italien att dom jobbade med vårat ärende. Ha en fortsatt bra sommar mvh Olle ps jag tycker Insider var jättebra i onsdags

    SvaraRadera