onsdag 18 mars 2020

Förkylningstider

Hej alla

Det har varit lite förkylt i stallet sista tiden och den som kanske drabbats värst är vår Kiara som stått med över 38 i feber och snorat en del. Det snabbjobb som var tänkt i början på veckan har naturligtvis fått ställas in vilket ju då också innebär att den tänkta starten på Solvalla 28 mars uteblir. Som om inte det skulle räcka så hittade man en hovböld på henne härom dagen. Den är nu punkterad och behöver bara hållas ren under läkningen. Det kommer många lopp framöver för henne att sikta in sig på så det är bara att få henne fullt frisk igen och utgå därifrån.

Åttmann som ju blev behandlad i ett framknä för en tid sedan har också haft en förkylningssläng under karenstiden men är nu klar att starta igen. Prover har tagits för säkerhets skull och svaret på detta kommer under fredagen. Han är anmäld och klar till Bollnäs tisdag kväll då man kör V64-tävlingar på banan. Provsvaren på fredag avgör givetvis om han startar. Lopp 5, V64-2 och spår 2 på tilläggsvolten över full distans kan ju vara lite besvärligt men vi hoppas att han får trava in sig så ska det nog kunna gå bra ändå. Bara att hoppas att allt är bra så att vi får se honom kriga på ända in i mål.

Startlista

Insider som ju numera kan titulera sig avelshingst, gick ju ett snabbjobb på Solvalla i samband med avelsvärderingen. Har även han haft en febersläng men tränar nu på därhemma i motionstempo. Nästa banjobb är i skrivande stund inte spikat ännu men det blir säkert något innan det är dags för anmälan till den 9 april på Gävle. Återkommer med detta.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar