söndag 23 februari 2020

Starter på G

Hej alla

Då var det dags igen för SCB att äntra tävlingsbanan. Den som först är klar för start är Kiara som nu är anmäld till ett 3-åringslopp på Bergsåker lördag 29 februari då man kör V75-tävlingar på banan. Debut med bilstart och ett spår 6 i lottningen bland 7 hästar får väl ändå duga. Lopp 12 går direkt efter sista V75 runt 19. Hon har fortsatt tränat på bra där hemma och ska troligen gå ett lättare banjobb i morgon måndag.

Åttmann ska även han anmälas till nästa start som blir på Bollnäs kommande fredag. Hit är anmälan öppen fram till 9.00 måndag så först på eftermiddagen är startspåren klara. Håll utkik efter startlistan så håller vi tummarna.

Onsdag 11 mars är det dags för Insider att gå igenom avelsvärdering för att kunna verka som avelshingst om intresse skulle finnas längre fram. Kanske mest en kul grej men det kanske kan väcka något intresse med "Sveriges startsnabbaste häst" som han ju har kallats på senare år. Årsdebuten är ju tänkt skärtorsdagen 9 april i Lars Axelssons Lopp på Gävle över 1640 auto.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar