lördag 15 februari 2020

Spänst och stolpe in

Hej alla

Då var comebacken avklarad för Åttmann och den genomfördes på ett helt OK sätt av hästen som inte startat på dryga tre månader. Ett tredjepris med spänstiga ben över mållinjen får väl ses som en ganska bra prestation då han "bara" tränat hemmavid och troligen behövde det här loppet i kroppen. En fördel med tredjepriset är att han nu står kvar i klassen med sina 98 700 kr och kan starta ännu en gång med samma proposition. Ser fram emot nästa start!

Loppet

Insider har nu snäppt upp träningen en del och går nu fem backintervaller på åsen därhemma två dagar i veckan med några lättare turer däremellan. Siktet är nu att göra årsdebut i samma lopp som i fjol, Lars Axelssons Lopp där han slutade femma och slog hästar som Whitehouse Express, Fossens Bonus, Allaballakaitoz och Labero Broline. Sedan får vi se vad kan bli vidare fram till Speedracet i slutet av maj.

Ungefär samma träningsupplägg har vår Drottning Kiara haft en längre tid nu och hon fortsätter att övertyga i träningen därhemma. Inget klart med årsdebut ännu men det finns  lite lopp att välja mellan från mars och framåt så vi får se vad Olle väljer. Spänningen stiger!


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar