fredag 19 april 2019

Bra årsdebut

Hej alla!

Det blev en riktigt bra årsdebut för Insider igår kväll. Fick lite skrämselhicka när startlistan blev klar med en räcka namnkunniga konkurrenter kring vår stjärna som ändock lyckades få ett perfekt spår 4 bakom bilens vingar. Disco Volante var ju redan innan nämnd som presumtiv Elitloppskandidat och skulle på förhand vässas mot start i något annat större lopp i går. Som vanligt är Insider outstanding i spetskörningen från start och släppte sen programenligt till den stora favoriten. Med öppningen 08,5 500 meter och 10,9 1000 meter är Insider kloss i rygg på discokulan men när han avslutar sista 500 efter 09,0 så blir det lite stumma ben över upploppet men han krigar ändå på och tappar andrapriset 100 kvar och tredjepriset ganska nära mål och blir femma. Bästa årsdebuten någonsin för hästen med 11,3 trots framskorna på borgar för att det kan bli en ny fin säsong 2019. 8 500 kr in på kontot gör ju inte ont det heller.

Vi får nu se vad Olle kan hitta för lopp åt honom inför matchningen mot Speedracet under Elitloppssöndagen där han som jag nämnde tidigare är inbjuden och klar.

Åttmann tränar på inför kommande starter som jag inte vet när det blir av ännu men det blev ju lite tätt senast så han är värd en liten pust.

Kiara ska få göra bandebut nästkommande vecka på onsdag vilket ska bli spännande att följa. Har planer på att vara med och filma den historiska händelsen så att alla delägare kan få vara delaktiga. Återkommer med tid när det är spikat. Blir riktigt spännande att se!


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar