onsdag 25 juli 2018

Förkylt?

Hej alla!

Det troliga var att Giggan hade någon förkylningssläng vid starten på Lindesberg då hon hostade ett par dar efteråt. Verkar vara något kortvarigt då hon varit riktigt fin i jobben tiden efter så nu har Olle valt att ta ut henne på Gävle 3 augusti. Hon är anmäld i två olika lopp den dagen så vi får se vilket det blir. Vore skönt att få se henne göra ett bra lopp igen.

Insider fick ju ett ganska tufft lopp på Sundbyholm senast när han tampades med idel Gulddivisionare och nu är tanken att han ska ut på Rättvik nästkommande lördag då man kör Silver över 2140 meter auto. Annars så går Guld över 1640 meter auto vilket troligen är Insiders bästa distans men liksom på Sundbyholm så är troligen motståndet i tuffaste laget. Beroende på tempo och löpningsförlopp så kan nog 2140 passa riktigt bra också. Kan man få beställa en liknande bild som ovan redan på förhand nästa lördag på Rättvik så skulle i alla fall jag bli jäkligt nöjd!

I morgon kväll kommer vi att få utmärkelsen Månadens Häst för maj på Gävletravet med Insider och ceremonin går av stapeln direkt efter lopp 2. Ni som kan tar er upp till Gävletravet i morgon.

Åttmanns tänkta banjobb på Gävletravet har blivit fördröjt av olika anledningar men till veckan är det meningen att det ska bli av. Återkommer när dag är bestämd.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar