torsdag 12 juli 2018

Det doftar GULD

Hej alla!

Äntligen är det dags för Giggan att äntra tävlingsbanan igen efter debacklet på Rättvik då det efteråt visade sig att hon var lite sliten i sina påkar. Efter behandlingen strax efteråt så har hon nu varit startklar en tid utan lämpliga lopp på G. Nu är det dock dags igen för henne och det blir på den härliga sommarbanan Fornaboda (Lindesberg) när man tävlar tisdag 17 juli. Bakspår på tillägg var väl inte vad vi önskade oss direkt men nu är det bara att gilla läget.

Startlista L 

Läget kan man inte klaga på för Insider när han ska ut på Eskilstunas V86 kommande onsdag då han halleluja, lottades till spår 1 över 1640 meter auto. Dock kan man förnimma en doft av Guld när man ser vilket motstånd han ställs inför denna gång men med formen i zenit och ett perfekt startspår så kanske det kan dofta någon slags metall efteråt i alla fall. Helst inte järn då förstås!

Startlista E

Till veckan ska banan vara klar på Gävle och då är det tänkt att Åttmann ska gå ett nästa banjobb så får vi se om han gått framåt med jobben därhemma. Inte klart ännu vilken dag det blir men jag återkommer om det så att den som har möjlighet kan vara på plats för en "liveupplevelse".


På återhörande

Uffe

1 kommentar:

  1. Motståndet för Insider kunde varit lättare! Hoppas ingen tokpressar så kanske han kan hålla undan!? Tänkte ta mig till Sundbyholm direkt från lunchtravet i Karlshamn, lopp 4 med samma fina startspår för Sfinxen. Kan det tänkas ligga några stallbiljetter i stallentrén?
    En av de sydligaste påhejarna i SCB

    SvaraRadera