söndag 25 mars 2018

En härlig påminnelse!

Hej alla!

Ja idag blev man påmind om att det trots allt finns hopp om både bättre väder och tider när solen visade sig från sin bästa sida med runt 8 grader + i skuggan och åtskilligt mer där vi satt och tog en fika på farstubron. Gudomligt skönt efter den tuffaste vintern sedan "mannaminne" med massor av snö plus en hel del minusgrader till och från som extra bonus.

Även hästarna börjar nu komma igång mot nästa säsong på tävlingsbanan där Giggan har skött sin uppträning på bästa sätt och nu även gjort två banjobb där hon visat en glädjande fräschhet med huvudet rakt i längdriktningen vilket sällan varit fallet under tidigare säsonger. Känslan så här inför är att hon kan få sin bästa säsong hittills bara hon får vara frisk och fräsch. Hon är i alla fall klar för start så snart Olle hittat ett bra debutlopp åt henne.

Insider har precis påbörjat sin träning för vagn med några lugna svängar i naturen där hemma. Han ska tittas igenom av veterinär nu på onsdag och om allt är bra så ska träningen trappas upp så smått med siktet inställt på en omstart i lopp runt 10-14 dagar innan V75 på hemmaplan Prins Daniel-dagen. Tyvärr så är silverloppet utskrivet över 2140 meter men av totalt 13 segrar i karriären så har 7 tagits över 2140 eller längre. 1 av 2 rikstotosegrar har tagits över den längre distansen så varför "måla fan på väggen" över det. Han har ju dessutom vunnit 100% av sina rikstotosegrar på Gävle. Hoppas bara att allt funkar tills dess så att han kan starta!

Kolla in V75-segrarna:
150523
170520


I dag har jag skickat ut den intresseförfrågan som jag skrev om i senaste bloggen vilken handlar om den 3-årige Nordsvenska hingst vi blivit erbjudna att köpa från Norge. Har ni inte sett mailet så gå in snarast och se om det verkar intressant att vara med och äga. Om intressant svara bara på mailet så att vi har lite koll om det är värt att gå vidare. Om det inte är intressant så behöver du inte svara på mailet.

På återhörande

Uffe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar